♥Thank You For Following♥

Sunday, 23 October 2011

20OKTOBER2011

'GRADUATION DAY'

Hari Pengambilan Sijil Graduasi. Best sangat-2 tapi budak kelas ramai tak pegi coz ade yang kene gantung , ade yang jugak malas nak pegi. haishh ! ape lh dorang nie. da lh tahon nie last berada disekolah (ayat skema pulak) , boleh pulak malas nak datang. yang kene gantung tu , sape suh buad hal? kan da kene , 2 minggu pulak tu. kepada yang kene gantung or tak datang , aku nak cakap rugi korang tak datang. bessstttt sangat-2 :)
nakk tgk gambar? nanti aku kasi korang tgk , tapi bukan semua lh okay. 




sebelum berarak ke Dewan Wangsa Bestari.




dalam Dewan Wangsa Bestari



bersame Guru Kelas , En Ghazali. hensemm kan?


bersame Pn Adilah , cikgu Matematik yang paling best :D


bersame Cik Chongg , sweeeetttt kan :)


Separuh daripada 5 Vokasional 1 :D

Sijil atifah , nadia , ihsan , cally , eyka , nana. 

Jeng , jeng , jeng. Mereka Kawan Terbaik Saya.


♥Si Nadia ♥


♥Si Ariana♥


♥Si Cally♥


♥Si Ihsan♥

 haa , da tgk? bestt kan? huhu. Ini Graduasi Only okay !
 I Love You 5 Vokasional 1♥♥



atifahanuar


No comments:

Post a Comment