♥Thank You For Following♥

Monday, 26 December 2011

SINGLE !

Assalamualaikum.

12 Disember 2011 <---- Tarikh tu kita da takde pape kan awak? Maybe salah saya sebab tak mesej awak , tak kol awak coz time tu saya sibuk sangat dengan kerja. Awak tahu kan saya first time bekerja , mesti saya rasa penat. Lagipon saya takde kreadit time tu. Soryy sangat-2. Awak tahu? Saya terasa sangat awak maki kawan saya kat Wall saya. Awak mencarut kan kan? Kawan saya tu hanya bergurau lh , kawan saya tu langsung tak tegur saya da. Cuba saya buad kat kawan awak , mesti awak marah kan? Kita diam macam tu je. Lepas tu saya online , awak online. Awak IM saya , awak cakap ' kau tak sayang kat aku da'? Saya sayang awak sangat-2. Tapi saya tak boleh kapel dengan awak buad masa sekarang sebab saya takot takde masa untuk awak. Saya kan bekerja lagi , bulan Januari nie saya pergi kursus pulak. :( Tak lama kemudian ade sorang budak laki ni ajak saya Webcam , saya layan komen budak laki tu. Awak pon tinggalkan komen awak kat situ jugak. Saya tahu awak jeles , sebab awak sendiri cakap dengan saya yang awak nie Kuat Jeles. Terus awak IM saya. Awak cakap sial lh , macam bodoh lh. Seriously , saya sebenarnya tak suka orang maki-2 saya , awak suruh saya REMOVE awak. Kenapa awak suruh saya REMOVE awak , kenapa awak sendiri tak REMOVE saya? Saya nanges , saya benci sangat dengan awak time tu. Dua tiga hari kemudian , saya mula rinduu dengan awak. Rindu sesangat , saya tak tahu perasaan tu tibe-2 datang :( Kalau ade jodoh tak kemana kan kan? Hahaaaa. Okay lh , now saya malas nak ingat itu semua , hanya tinggal kenangan. Saya nak buad persediaaan masuk ke Institusi Baitulmal. :) Sampai sini jelaa , Assalamualaikum.


atifahanuar

Tuesday, 6 December 2011

06DISEMBER2011

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kawan-2

Yahhoooooo , SPM is over :) Last paper Landskap & Nurseri. Itu subjek Elektif saya. Senang lh jugak semalam saya buad , banyak suruh susun je :)
Saya nak A+ dalam subjek tu , rasa-2 boleh dapat ke? Insya-Allah :)
Lepas je habes paper kita orang kumpul ramai-2 , conteng-2 baju dengan tanda tangan dan nombor handfone :) Nak tengok hasilnyaa?


yang nie Nadia. Cer tengok baju die , habes dengan nama dan tanda tangan orang.


Cally , Nadia , Ihsan , Haziq. Comel-comel kn ?



Tangkap gambar sekejap. Dala last jumpa korang semua. Rinduuu nanti :)

baju aku tak conteng ke? Hahaaa. Taaakkknnaaaakkkk aku ! Dala nak pergi makan lepas tu , pastu baju penoh dengan conteng-2. Segan saya :) Lagipon nanti saya takot , ayah saya bising lh. Sory tau sayang :)


Ha , tu saya , Nadia , Ariana. Dalam tandas :) Bersihkan baju saya? 


Sebelah saya nie Priyanka. Dia nie kan susah nak nampak batang hidung dia dekat sekolah. Tahu lh orang kaya :) Mak bapak boleh tanggung.

Rinduu dengan korang semua. Rinduu dengan macam-2 ragam korang. Rinduu dengan gedik korang.
Aku harap korang tak lupakan aku tau , aku akan selalu ingat kat korang. Budak lain semua da balik , tak sporting langsung dorang semua tu. Dorang takot rumah dorang lari lah tu.
 Btw 5 VOKASIONAL 1 THE BEST :)



AtifahAnuar