♥Thank You For Following♥

Monday, 26 December 2011

SINGLE !

Assalamualaikum.

12 Disember 2011 <---- Tarikh tu kita da takde pape kan awak? Maybe salah saya sebab tak mesej awak , tak kol awak coz time tu saya sibuk sangat dengan kerja. Awak tahu kan saya first time bekerja , mesti saya rasa penat. Lagipon saya takde kreadit time tu. Soryy sangat-2. Awak tahu? Saya terasa sangat awak maki kawan saya kat Wall saya. Awak mencarut kan kan? Kawan saya tu hanya bergurau lh , kawan saya tu langsung tak tegur saya da. Cuba saya buad kat kawan awak , mesti awak marah kan? Kita diam macam tu je. Lepas tu saya online , awak online. Awak IM saya , awak cakap ' kau tak sayang kat aku da'? Saya sayang awak sangat-2. Tapi saya tak boleh kapel dengan awak buad masa sekarang sebab saya takot takde masa untuk awak. Saya kan bekerja lagi , bulan Januari nie saya pergi kursus pulak. :( Tak lama kemudian ade sorang budak laki ni ajak saya Webcam , saya layan komen budak laki tu. Awak pon tinggalkan komen awak kat situ jugak. Saya tahu awak jeles , sebab awak sendiri cakap dengan saya yang awak nie Kuat Jeles. Terus awak IM saya. Awak cakap sial lh , macam bodoh lh. Seriously , saya sebenarnya tak suka orang maki-2 saya , awak suruh saya REMOVE awak. Kenapa awak suruh saya REMOVE awak , kenapa awak sendiri tak REMOVE saya? Saya nanges , saya benci sangat dengan awak time tu. Dua tiga hari kemudian , saya mula rinduu dengan awak. Rindu sesangat , saya tak tahu perasaan tu tibe-2 datang :( Kalau ade jodoh tak kemana kan kan? Hahaaaa. Okay lh , now saya malas nak ingat itu semua , hanya tinggal kenangan. Saya nak buad persediaaan masuk ke Institusi Baitulmal. :) Sampai sini jelaa , Assalamualaikum.


atifahanuar

No comments:

Post a Comment