♥Thank You For Following♥

Sunday, 29 January 2012

Institut Profesional Baitulmal(IPB)

Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik , da 3 minggu di IPB. Orintasi dengan senior da lalui , dengan pensyarah pon da lalui.
Tapi orintasi dengan senior tak best , penat sesangat. Ade ke patot kitaorang kene naik tangga ke tingkat 10. Fuhhh , penat gilee , kat situ jugak maki seranah semua ade. Bukan satu hari , tapi seminggu. 
Arghhhhh !!!! Tido lagi tak cukup :'( Bagi tido pukul 2 , pastu kene ade kat bawah 5.45 untuk solat berjemaah. Mana semua mata tak bengkak :(
Pastu orintasi dengan pensyarah. Time nie kitaorang da boleh naik lif. 
Ape lagi , da bagi peluang harus manfaatkan :) Hehee
Time kat sane , aku ade jumpa seorang mamat nie. tapi dia bukan kursus macam aku. Kebetulan duduk dekat sane , jumpa lah kejap :) Nama kawan aku tu Shah. 
Si Shah nie bawak kawan sorang. Kitaorang jumpa kejap jelaa sebab limit keluar dari situ pukul 11 , dia datang pon pukul 10 lebih. So sekejap jelaa. Time tu kawan si Shah tu nampak aku pegang BB , dia mintak BBpin kat aku. 
Aku bagi lah , nak berkawan je pon kan. Takde hall lh. 
Tapi kawan Si Shah tu 'comel' jugak :) hahaa. Esoknya ade orang add kat BBm aku , tapi aku tak tahu lh sape. aku lambat-2 kan approve. 
Tibe-2 , satu mesej masuk. Dia cakap kenapa tak accepted BBm dia , aku cakap lah ape nama. then aku approve jelaa. 
weyyy , da lari pada tajuk besar nie. Hahaaa. Tapi nak jugak masuk sikit lagi. 
Last-2 , sekarang nie kitaorang couple. 
Nanti aku sambung lagi pasal mamat tu okay , now balik kepada tajuk. Dua minggu orintasi lepas , now sekarang da 3 hari aku start kelas. Last day kelas , pensyarah tu kata next week kamu cuti seminggu. 
Happy sesangat. Belom pape , da dapat cuti seminggu :)  Hahaa. Ape lagi , manfaatkan lh aku dengan kawan-2. Roommate aku pon sporting-2 , satu kepala , bodoh-2. hahaaa. Best lepak dengan dorang :) 
Tapi ade sorang tu macam islamic sikit , segan habis lh kalau satu benda yang wajib kitaorang tak buad. Korang tahu kan ape? Hehee. Now tengah cuti , tu yang rajin nak updated blog nie. 
Rinduu tau , da lame tak bukak :) 
Okay lah , sampai sini jelaa. nanti ade masa aku updated lagi okay. 
Byeee


No comments:

Post a Comment