♥Thank You For Following♥

Thursday, 28 June 2012

Rindu ini tempat :D

Fuhhh fuhh , da berhabuk blogger aku nie. 
Eh-2 lupa nak bagi salam , Assalamualaikum kawan-2 :). 
Rindu saya tak? *perasan. hikhok. Da lama tak on blogger nie , rindu tahap gaban da :D. Lepas habis kursus dekat IPB , 
satu satu masalah datang kat aku. Fening fening. Antaranya , result SPM aku lah tak berapa best , sedih sangat. 
Dengan result macam tu , tak tahu nak sambung belajar mana. 
Now aku da fikir masak masak , aku ambil kemahiran je. Aku bukan suka pon nak belajar balik , pecah otak nanti :) 
Yang nie aku happy sangat , sebab aku da 5 bulan lebih bersama si dia. Ehem ehem , taknak tahu ke sape? Macam tak percaya je kan , yang nie paling lama aku couple. Sebelum sebelum nie sekejap je , cinta monyet biase lah kan. Hikhok :D. 
Selama aku dengan dia , ade je nak cari pasal. Kalau satu hari tak gadoh tak sah. Gadoh gadoh , tapi aku sayang dia sesangat :). Sekarang nie aku kerja part time kasut dekat Jusco Wangsa Maju. Kau tahu? Best lah. Mesra alam sangat dorang , 
da macam satu family. Baru je kerja , tiba tiba manager dekat Jusco tu cari aku. Dia kata ade customer complaint aku 'be rude' dengan dia, Memang tak lah kan. Muka aku suci , bersih lagi dia kata aku kurang ajar. *perasan lagi. 
Hish , geram je kalau ingat kan balik. aku taknak benda nie terjadi da , so aku mintak keputusan untuk berhenti je dari situ. Kejam kan aku? Hahaa :D. Aku nak try cari tempat lain , 
nak tambahkan pengalaman. Sampai sini jelaa , nanti aku akan selalu updated blogger aku nie okay. 
Sayang awak :)

No comments:

Post a Comment