♥Thank You For Following♥

Sunday, 23 October 2011

20OKTOBER2011

'GRADUATION DAY'

Hari Pengambilan Sijil Graduasi. Best sangat-2 tapi budak kelas ramai tak pegi coz ade yang kene gantung , ade yang jugak malas nak pegi. haishh ! ape lh dorang nie. da lh tahon nie last berada disekolah (ayat skema pulak) , boleh pulak malas nak datang. yang kene gantung tu , sape suh buad hal? kan da kene , 2 minggu pulak tu. kepada yang kene gantung or tak datang , aku nak cakap rugi korang tak datang. bessstttt sangat-2 :)
nakk tgk gambar? nanti aku kasi korang tgk , tapi bukan semua lh okay. 




sebelum berarak ke Dewan Wangsa Bestari.




dalam Dewan Wangsa Bestari



bersame Guru Kelas , En Ghazali. hensemm kan?


bersame Pn Adilah , cikgu Matematik yang paling best :D


bersame Cik Chongg , sweeeetttt kan :)


Separuh daripada 5 Vokasional 1 :D

Sijil atifah , nadia , ihsan , cally , eyka , nana. 

Jeng , jeng , jeng. Mereka Kawan Terbaik Saya.


♥Si Nadia ♥


♥Si Ariana♥


♥Si Cally♥


♥Si Ihsan♥

 haa , da tgk? bestt kan? huhu. Ini Graduasi Only okay !
 I Love You 5 Vokasional 1♥♥



atifahanuar


Monday, 10 October 2011

saket oh saket

Asalamualaikum :)
Ya Allah ! berilah aku kesihatan yang baik tok hari ini , esok dan selamanya.
Aaarrrrggghhh , sumpah tak tahan doh. Semalam ingat nak mengadu dekat Capital S , tapi die sibuk nak kuar. sibuk sangat nk lepak dengan kengkawan , 
aku kau tak kol or msg pon. aku msg , kau reply lambat je. mane tak bengang ! 
aku tahu lh kawan LEBIH PENTING daripada GIRLFRIEND ! 
Sebelum tu kite gadoh kejap kn?? aku terase ouh , sekarang aku nk tanya kau kat mane pon tak boleh en. da lh aku kene tahan saket nie , pas uh kau buad perangai pulak. takpew lh , aku tak tanya pape da okay. btw thanx buad aku macam nie. 
then sorry semalam tak reply msg kau , aku da tido. 
semalam aku saket sangat , tido baru lega :)


p/s: Capital S♥




atifahanuar

Wednesday, 5 October 2011

Oh Syahmi

sayangg , kau kat mane nie? asal time rehad kau tak kol aku , msg pon tak. 
rinduu tao. kau tak rinduu kat aku kn? :(
aku tunggu je kol dan msg dari kau.
 pada pkol 12-8 , takde pon.
 kau tak sayang aku da ke?
kalau kau tak sayang aku , jujur je tao.
aku tak suke kau buad macam-2 belakang aku. aku sayang kau sangat-2.

p/s: aku tao lh aku tak topup lagii , sekurang-2nye kol or msg lh aku :(




atifahanuar

Monday, 3 October 2011

02OKTOBER2011

gembiraa oh gembiraa.
kite dapat netbook percume , awak dapat ke? Haha.
Hussshh , tak baik cakap macam tu. okay-2.
Alhamdulillah.
haritu kite dapat netbook , happy sangat. terkejut jugak macam mane boleh dapat :)
mula-2 cikgu suruh saya isi borangg coz saya anak yatim :(
dekat atas tu tulis 'penerimaan netbook' , saya punye lh terkejut.
memang saya nk sangat bende nie. mama lappy tak dapat , anak lappy pon jadi lh.
Huhu :)
nana ade isi borang jugak , tapi tak dapat.
kesian kan? Haha (gelaakk jahatt)
pengetua saya cakap mini laptop tu kerajaa bagi 
coz kerajaan nk tingkatkn kemajuan apabila tibe tahon 2020.
swwwweeeettttt kn? Haha.
memang saya boleh fokus lh dalam pelajaran (perli).
tapi abang kite da cakap awal-2 , kene pandai bahagi kan mase.
die cakap mase belajar , belajar. jangan nk main je.
InsyaAllah , saya akan cube.
dikesempatan ini , saya mao meng-Upload gambar mini laptop tu dekat blogg saya nie.


baruu je dapat da install internet , betol-2 tak sabar ha.


tgk ? ade stiker 1 malysia kt depan. ssswwwweeettt kn ?




atifahanuar