♥Thank You For Following♥

Friday, 30 September 2011

29 SEPTEMBER 2011

HAPPY BIRTHDAY HIDAYU !
 happy gile celebrate birthday kau dengan kawan-2 , happening je. jeles sangat-2 ,  aku punye takde pon meriah macam kau punye birthday :( 
 Haha.
 kau dengan haziq sweet sangat , sukee tgk gambar korang tu :))
disebabkan sukee + jeless , aku nk share korang punye pict dekat blogger aku lh.


kuew teow makcik kantin , kek oreo cheese , air gas , gula-2.






tgk? macam gula kn? :))


haa , nie die present hidayu , kekasih hati die bagi.
rantai + cincin + frame gambar hidayu.
dekat frame tu siap ade name haziq & hidayu.
jeless sangat ! nk jugak macam tu.


sempat snap pict lagi , walaupon time tu DADDY kite da bising.
tgk? betape sportingnyee korangg. korangg D'best :)
tahon nie kite last , tahon depan aku pasti rinduu budak 5 VOKASIONAL 1.
pelajar yang banyak karenah , macam-2 ragam.
:D


atifahanuar

Saturday, 3 September 2011

SPM oh SPM ♥

Asalamuaalaikum.

Pejam celik pejam celik , dua hari lagi daa bukak sekolah , daa trial. 
bukak sekolah saje teros trial , buku dala tak sentuh.
baru saje nk happy beraye , tak syokk lh tahon nie.
nk pk SPM lagi , pk lepas spm nk buad ape lagi.
Adoiii :(
nanti last minit baru nk bukak buku , boleh ke masuk eh?
hahaha.
cakap nk bukak sekolah nie. lupe kerja kursus landskap aku tak siap lagi.
Arrggghhhhhhhhhhh !!
panjang lh Cikgu Ghazali membebel nanti. 
pandai pandai lh aku bodekk nanti , hahaha.
balik cerite pade trial tadi.
Insya-Allah aku akan buad terbaik.
malam esokk aku mule membukak buku :))
doa2kn aku jawab trial dan SPM dengan tenang eh? huhu
kepada NAZIRUL ASMAI'.
best lh awak , trial da lepas :(
nanti SPM buad betol2 tau awak.
okayy lh , sampai sini saje celoteh saya.
next time , saya updated lagi :))

p/s: NAZIRUL ASMAI' rinduuu dekat awak lh ♥ :))




atifahanuar