♥Thank You For Following♥

Friday, 30 September 2011

29 SEPTEMBER 2011

HAPPY BIRTHDAY HIDAYU !
 happy gile celebrate birthday kau dengan kawan-2 , happening je. jeles sangat-2 ,  aku punye takde pon meriah macam kau punye birthday :( 
 Haha.
 kau dengan haziq sweet sangat , sukee tgk gambar korang tu :))
disebabkan sukee + jeless , aku nk share korang punye pict dekat blogger aku lh.


kuew teow makcik kantin , kek oreo cheese , air gas , gula-2.






tgk? macam gula kn? :))


haa , nie die present hidayu , kekasih hati die bagi.
rantai + cincin + frame gambar hidayu.
dekat frame tu siap ade name haziq & hidayu.
jeless sangat ! nk jugak macam tu.


sempat snap pict lagi , walaupon time tu DADDY kite da bising.
tgk? betape sportingnyee korangg. korangg D'best :)
tahon nie kite last , tahon depan aku pasti rinduu budak 5 VOKASIONAL 1.
pelajar yang banyak karenah , macam-2 ragam.
:D


atifahanuar

No comments:

Post a Comment